2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapının estetik yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sarhoş olmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kat skorsı: Binaların katman sayısı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir adet ivedili çıkış bapsı bucak almalıdır. Faik katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye aracı ekipleri yangına müdahale etti.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bunlar gibi âdem trafiğinin şu denli ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Tüm yangın Yangın Kapısı Fiyatları kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz baplar beis görmez.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme beniâdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page