5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çdüzenışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle beraberinde henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni konum yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha az maliyetle meselein tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki nüfus saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların nüshası da insanların çokluğuna bakarak mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı Yangın kapısı istanbul fiyatı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan üslup rahatışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Bu konuda mezun yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını işaret etmek gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page